Hodali su, hodat će - Pojmovnik u Osijeku

 
Izložba je otvorena do 30. studenog, a razgledati ju možete od utorka do petka od 12 do 18 sati, te subotom i nedjeljom od 14 do 18 sati.

 

Kako smo i najavili, u petak 16. studenog otvorili smo izložbu Ene Janković u prostoru Kulturnog centra Eurodoma u Osijeku.

Bilo nam je iznimno zadovoljstvo raditi s vrijednim umjetnicima i kulturnjacima najvećeg grada Slavonije, producirati prvu samostalnu izložbu naše Ene, upoznati se s lokalnom umjetničkom scenom i manifestacijama te ugostiti zainteresirane Osječane i Osječanke na otvorenju.

Najsrdačnije se zahvaljujemo Gradu Osijeku na pokroviteljstvu, Muzeju likovnih umjetnosti i kustosici Valentini Radoš na partnerstvu, pomoći i potpori. 

Zahvale također idu Vinku Vidmaru na pomoći s postavljanjem izložbe i podršci te Ivani Škvorčević na fotografijama s otvorenja, kao i svim posjetiteljima i posjetiteljicama koji su uveličali otvorenje.

Naposljetku, hvala svim sudionicima i sudionicama projekta koji su svojim cipelama, pričama i mislima omogućili realizaciju projekta i izložbe.

 

Više informacija i fotografija pronađite na >>>> blogu organizacije !